Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Corrie en Bets Moeijes
  Samen met mijn allerbeste vriendin hebben we toch maar zelf het probleem van ons voordeur kozijn aangepakt. Aan de onderkant van dit kozijn waren grote plekken hout vergaan. Via het makkelijke stappen plan op deze website hebben we het toch helemaal zelf kunnen repareren. Onze buurman(een schilder) vind dat we het keurig hebben gedaan. Wij zijn trots en het heeft ons best veel geld bespaart. Groet Bets
 • Geplaatst door Gerbrand Oldewarris
  Bedankt voor het goede advies. Ik heb de houtrot reparatie in mijn raankozijn exact zo uitgevoerd als in het stappenplan is omschreven. Het was wel een lastige klus, maar het resultaat is om trots op te zijn.

  Gerbrand
 • Geplaatst door Margonda de vries
  Ik vind zelf klussen toch altijd wel erg leuk. Wel heb ik in de loop der jaren geleerd niet te zuinig te zijn met het aanschaffen van gereedschap, producten of materialen. Met het juiste gereedschap en het beste product voor de klus heb je vaak makkelijker werk en beter resultaat. En dat is helemaal zo als je echt op de juiste wijze houtrot wil herstellen. Wat ben ik blij met de adviezen van Renohout en wat ziet de reparatie er prachtig uit.
  Groet Magonda een echte klusvrouw.
 • Geplaatst door Cor Carabain
  Ongelooflijk hoe makkelijk ik met deze houtrotreparatie kan werken. Ik heb wel veel met andere houtvullers gewerkt. Maar daar was het in model brengen van een hoek toch wel moeilijk. Met de renoflex gaat het als een zonnetje. Wel wat duurder maar dat haal ik er wat tijd betreft weer makkelijk uit.
 • Geplaatst door moniek kempers
  Na lang aarzelen toch eens geprobeerd of ik ook zo handig ben om dat stukje kozijn te repareren. Wat ben ik trots op mezelf nu het klaar is. Wel precies gedaan wat in het stappenplan staat.
 • Geplaatst door ferdy beenhakker
  Even melden dat de houtfreesjes hier wel wat duurder zijn dan die ik in de bouwmarkt ooit eens heb gekocht. Maar wat is duur als deze freesjes gewoon veel en veel langer mee kunnen.
 • Geplaatst door Kloet
  Ik heb renoflex voor het eerst gebruikt bij een inbraakschade. En ik heb het ondekt via internet.
  Er waren flinke beschadigingen aan ramen en kozijnen omdat ze met een koevoet geprobeerd hebben naar binnen te komen. Alle beschadigingen zoals ontbreken van stukken hout aan ramen en kozijnen heb ik gevuld met Renoflex Oranje. Ik moet zeggen het is een wondermiddel. Het is nu een jaar geleden en nog steeds is het resultaat uitstekend.
  Nog steeds geen krimpscheuren te bekennen. Ik gebruik het nu regelmatig ook bij renovatie's aan kozijnen en gaatjes vullen van de gemonteerde glaslattten. etc.
 • Geplaatst door Kees
  (En ik zie dat ik niet de enige ben die tevreden is :> ) Hulde dus!
 • Geplaatst door Kees
  Mijn complimenten voor jullie site - ik vind de uitleg rondom de producten, de aandacht voor details, en wanneer een product wel of niet werkt (invloed omstandigheden) van grote meerwaarde. Dat is wat in veel webwinkels ontbreekt. (Bijv. dat föhnen bij houtrot eigenlijk helemaal geen zin heeft...)

  Prettig zo, het voorkomt dat je moet zoeken op andere sites, om te kijken of een product écht is wat je nodig hebt.
  En er spreekt liefde voor het vak uit, vind ik.
 • Geplaatst door kooyman
  ik wil uw nieuws brief ontvangen per post k kooyman klokketuin 12 1689 kn zwaag nh mvgr kees
 • Geplaatst door Jeffrie Nobel
  Toch op advies van deze webwinkel de Renoflex toegepast. Ik heb veel gerepareerd met Alabastine houtrotvuller. Maar mensen wat een verschil. Vooral het in model maken is super.
  Een aanrader.
 • Geplaatst door Gerbrand Beuling
  Ik heb al vele reparaties in houtrot uitgevoerd. Ik dacht dat ik al heel wat wist over houtrotherstellen. Dit jaar werd ik getipt naar deze webwinkel. Had ik dit maar eerder geweten. Dan had ik veel tijd (en geld) bepsaart. Uitstekende producten maar voor mij belangrijk ook steeds het juiste advies. Gerbrand
 • Geplaatst door Yvonne en Kobus Vergauwen
  We hadden bijna de opdracht tot het vervangen van onze 2 buiten raamkozijnen al gegegeven. Door een tip van een kennis ( nog bedankt Charles) werden we op de mogelijkheden van houtrotherstel met een goede epoxy geattendeerd.
  Wij gebeld met Renohout, foto,s op gestuurd, advies gekregen en tijdens de klus nog telefonische ondersteuning.

  gevolg: Nu door ons zelf gerepareede kozijnen tegen een fractie van de prijs van totaal vervanging. (en het was nog leuk werk ook)
 • Geplaatst door J.M Schilderwerken
  Zeer snelle service ,

  Spullen werden netjes gebracht door Dhr.Koster waardoor de rest van de dag niet geheel meer verloren was en ik alsnog verder kon gaan bij de klant . Opnieuw bestellen ? Absoluut. Aanbevelen aan de jongens in de schilderskring is ook een ding wat zeker is .

  bedankt
 • Geplaatst door Hans van Schaik
  Hoe verhoudt zich eea tot de producten van Repair-care en de olie houdende verven (dus zonder oplosmiddelen ?) hoe verhouden die zich tot andere professionele verfsystemen (mn Alkyd)
 • Geplaatst door Pieter Joost van der Kroon.
  In onze vakantie woning in Oostenrijk is bijna alles afgewerkt in de echte oostenrijkse stijl. Veel hout wat blank is afgewerkt. Door een vervelende huurder is afgelopen jaar veel schade toegebracht aan ons interieur. Omdat herstel met nieuwe onderdelen kostbaar zou zijn hebben we gekeken naar alternatieven. Via via zijn we bij Renohout gekomen. Dank zij het product EASEWOOD heb ik de schade bijna onzichtbaar weten te herstellen. Easewood is een houtreparatie product wat in 4 verschillende kleuren beschikbaar is. Die kleuren had ik nodig om de schade te herstellen zonder de oorspronkelijk stijl van het interieur te veranderen. Anders had ik b.v alles over moeten schilderen.

  Geweldig bedankt PJ van der Kroon.
 • Geplaatst door Jochem en Liesje verbeek
  We hadden de verkeerde spullen besteld, want ons probleem was niet te repareren. Gelukkig reageerde Renohout zelf op onze fout. Zonder problemen werden deze artikelen teruggenomen. Nu wel een nieuw kozijn besteld. Was wel even een tegenvaller, maar wel eerlijk van Renohout.
 • Geplaatst door Mevr.Smal Weesembeek
  Een warme douche.
  Enige maanden geelden hebben we via dit bedrijf een vochtmeter besteld en geleverd gekregen. Vochtmeten deed hij uitstekend , maar de optie temperatuur meten werkte niet goed. Gebeld met Renohout. Ik kon hem terugsturen en kreeg een dag later al een compleet nieuw exemplaar toegestuurd. En zonder verdere kosten. Hulde.
 • Geplaatst door Annie Klaver de Jong
  Aan onze pas gekochte oude boerderij was nogal wat achterstallig onderhoud. Dus ook veel houtrot in de kozijnen. We hadden al gerekend op veel vervanging, maar zagen daar toch wel tegenop om de authentieke vormen van deze kozijnen. Een tip van onze zoon bracht ons bij Renohout. Hr. Koster heeft ons met een persoonlijk bezoek en instructies veel geld bespaard. En nog mooier we hebben nog steeds deze prachtige vormgegeven oude kozijnen.
 • Geplaatst door Fred Muskee
  Even melden dat we zeer tevereden zijn over het product ALL-Fill. Ik werkte altijd met een product van Alabastine. Maar bij Renohout wordt je echt professioneel geholpen als je het even niet meer weet.
  We hebben nu ook wat slim gereedschap daar gekocht.

  Fred.
 • Geplaatst door Kees van Onzenoort
  wE HOREN VAAK NEGATIEVE BERICHTEN OVER DE VEL ALS PADDESTOELEN UIT DE GROND REIZENDE WEBWINKELS. oOK WIJ HADDEN EVEN TWIJFELS BIJ HET BESTELLEN. WE MOESTEN WEL EEN GROOT BEDRAG EERST OVERMAKEN EN JE WEET MAAR NOOIT. MAAR BIJ RENOHOUT WEET MEN HOE HET WERKT. ECHT GEWELDIG HOE DEZE WEBWINKEL MET DE BESTELLING EN DE SERVICE ACHTERAF OM IS GEGAAN.
 • Geplaatst door Jelle en Greta van Diepen
  Bedankt voorde snelle levering en het oplossen van ons probleem met onze houten kozijnen. Uiteindelijk toch wel een hele klus geweest met tegenvallende kosten. Maar dat staat nog steeds niet in verhouding van totaal nieuwe kozijnen.
  We zijn trots op het resultaat wat we toch zelf hebben gerealiseerd.

  Greta van Diepen
 • Geplaatst door Fam. Kranenburg
  We bestelden 10 stuks van de tussenzooll voor onze Delta schuurmachine, + nog wat andere spullen. Alles keurig verpakt en voorzien van nette factuur. Helaas ontbraken 4 van de bestelde tussenzooltjes die wel op de factuur stonden.
  Daarover gebeld met de heer Koster van Renohout.
  Veel exuses en de volgende dag hadden we al zonder extra kosten de ontbrekende zooltjes weer in huis. Radar zou hier een warme douche voor geven. Bij deze doe ik dit. Melanie Kraneburg Den Helder
 • Geplaatst door P Nipshagen
  De vorige keer hebben we nog de oude verpakking van de houtrotvuller gebruikt. Op aanraden van de heer Koster hebben we nu de duokoker gekocht en toegepast. Ik kan allen maar zeggen dat dit ongelooflijk makkelijk werkt. Dat ze dit niet eerder hebben uitgevonden,
 • Geplaatst door Kars van Mierloo
  Wat een hulp heb ik gekregen. een gratis advies via de mail en een complete situatieschets en werkomschrijving. Ik vind dit wel een warme douche waard.
  Kars
 • Geplaatst door Janny en Piet Bovenkamp
  Zo kan het dus ook. Zonder allemaal waarborg kenmerken.Zonder toeters en bellen. maar wel gewoon heel netjes en correct alles uitgeleverd.
  Daarnaast zijn we geweldig geholpen toen Piet het op een gegeven moment niet me zag zitten.
  Eeen aanrader deze webwinkel.
 • Geplaatst door Mevr. de Jong Doodeman
  Ik kan me alleen maar aansluiten bij het vorige bericht. Ondanks dat mijn vochtmeter in eerste instantie niet goed werkte, heeft dit bedrijf er binnen de kortste keren er voor gezorgd dat ik een goed werkend exemplaar thuis gestuurd heb gekregen.
  Mevr. de Jong.
 • Geplaatst door Corry van Zwienen
  Heb bij jullie een houtvochtmeter besteld.
  Mijn complimenten voor jullie snelle service. Alles zo goed geregeld, emails over de verzending e.d., alles heel goed verzorgd. Een warme douche!
 • Geplaatst door Gery en Fred Bankras
  We hadden eerst toch een beetje wantrouwen naar u toe. Met name de prijs van de houtrotvuller van u was bijna het dubbele van de Alabastine.
  Een schilder uit onze kenniskring wist dat u zelf deze systemen altijd heeft geadviseerd. Dus dat gaf voor ons de doorslag om uw product te gaan gebruiken.
  Nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing.
  Fred is best wel een goede doe het zelver. Dus je moet heel goed kijken wil je nu nog zien waar hij het houtrot heeft gerepareerd.
 • Geplaatst door Joke Landzaat
  Onze kozijnen zijn dank zij deze fantastische informatie site weer hersteld van ernstige houtrotschade. Eeen aanrader voor iedereen die met dit probleem geconfronteerd word.

  Joke
 • Geplaatst door Bernd Grun
  Een geweldig goede houtrotvuller. Ik kon zonder hulpmiddeltjes de soms moeilijk reparaties uitvoeren. Zo zie je maar weer dat alle waar naar zijn geld is.
  Bedankt ook voor de technische ondersteuning.

  Bernd
 • Geplaatst door Keesjan Uitenthuis
  Niet alleen het systeem en verwerkings advies voor een houtrot reparatie is op een hoog niveau bij renohout. Ik heb ook veel profijt gehad van de bijgeleverde gereedschappen.
  Met name die verfschraper die ik gekocht heb is van ongelooflijke kwaliteit.
 • Geplaatst door pieter van dulmen
  Ik heb mijn vorige reparaties uitgevoerd met een product uit de bouwmarkt.(alabastine) Op aanraden van een kennis van me heb ik julie systeem en product nu toegepast. Het is wel ietsje duurder,maar zijn prijs dubbel en dwars waard.
  Met name het in model boetseren van de hoeken gaat stukken beter.
  De ondersteuning die ik telefonisch kreeg over mijn reparatie bij het dubbel glas hebben me uiteindelijk veel geld bespaard.

  Mijn dank Renohout.
 • Geplaatst door Wilfried Spaans
  Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch gebruik heb gemaakt van de keuze tot repareren.De aannemer had een offerte van bijna €1500,-.
  Dit voor 2 nieuw kozijnen en nieuwe beglazing.
  Dank zij het systeem van renohout ,heeft en vriend van ons het op perfecte wijze kunnen herstellen. Totale kosten nog geen € 300,-
  Een aanrader voor andere.
 • Geplaatst door arnold witebol
  “In deze tijd is het niet makkelijk een bedrijf te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. renohout is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!”


  Arnold Wittebol

Aanbieding

Wijzonol LBH Systeemverf € 28,30 € 20,75

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

 • 27-07-2017 - Samen met mijn allerbeste vriendin hebben we toch maar zelf...  lees meer
 • 03-07-2017 - Bedankt voor het goede advies. Ik heb de houtrot reparatie...  lees meer
 • 13-04-2017 - Ik vind zelf klussen toch altijd wel erg leuk. Wel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2018 renohout houtrot herstel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel